Lunchen omgeving Papendrecht

Wilt u lunchen omgeving Papendrecht? Kom dan eens lang bij Il Mercato. Il Mercato is gelegen aan de markt in het centrum van Papendrecht. Ideaal om tussen het winkelen door te stoppen voor een lunch. Maar ook wanneer u alleen wilt lunchen kunt u ons gemakkelijk bereiken en zijn er genoeg parkeermogelijkheden. Daarnaast kunt u in de zomer heerlijk buiten zitten op ons terras!

Benieuwd wat u tijdens de lunch kunt bestellen? Neem dan alvast een kijkje op de lunchkaart!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Lunchen omgeving Papendrecht bij Il Mercato

Op de lunchkaart vindt u een verscheidenheid aan koude en warme lunch gerechten. Hierbij kunt u denken aan vers belegde Italiaanse broodjes, salades, soep, tosti’s, pizza en meer! Neem een kijkje op de menukaart om alle gerechten te bekijken. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Ook voor diner, grote groepen en kinderfeestjes

Niet alleen voor een heerlijke lunch, maar ook voor een heerlijk diner kunt u bij ons terecht. U kunt dan genieten van een verscheidenheid aan anti pasta’s, pastagerechten en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli, met bijpassende Italiaanse wijnen.

Ook voor grote groepen kunt u bij ons reserveren. Kinderen kunnen bij ons hun eigen pizza zelf samenstellen en maken. Niet alleen voor een lunch, maar ook voor een kinderfeestje is dit een leuk idee!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten