Lunchroom Papendrecht

Lunchroom Papendrecht gezocht? Kom dan gezellig lunchen bij Il Mercato! Ons Italiaanse restaurant is gevestigd op de Meent in Papendrecht. Ons restaurant is ingericht in Italiaanse sferen. U waant zich dan ook voor heel even in Italië. De verse geur van gebakken pizza betovert uw gedachten. Ons restaurant is gevuld met Italiaans eten, wijn en passie. Want wij hebben een grote passie voor Italië. Deze passie delen wij graag met u in ons fijne restaurant. Onze gastvrije medewerkers staan elke dag voor u klaar. Naast de vaste menukaart heeft u bij ons ook de mogelijkheid om verschillende arrangementen te reserveren. Bent u ook benieuwd naar onze passie voor Italië, reserveer dan een tafeltje. Dit kan binnen of op ons sfeervolle terras.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Lunchen in Papendrecht

Wanneer u op zoek bent naar een lunchroom in Papendrecht, heten wij u van harte welkom bij Italiaanse bar en restaurant Il Mercato. U kunt bij ons terecht voor een (h)eerlijke lunch. Wij werken namelijk met eerlijke maar vooral verse producten. Wanneer u onze lunchgerechten eet, proeft u liefde, passie en fantasie. Dit doen wij om uw smaakpapillen te verrassen. Niet alleen onze lunchgerechten worden zo bereid, maar al onze gerechten. Het maakt dus niet uit of u voor lunch, diner of een borrel komt. U wordt hoe  dan ook verrast door Il Mercato. Onze gerechten worden verfijnd door kruiden en specerijen uit Italië.

Lunchkaart

De lunchkaart van Il Mercato is zeer uitgebreid. Wij zijn, net zoals de Italianen, dol op alle eetmomenten van de dag. Daarom mag een uitgebreide lunchkaart zeker niet ontbreken. Van koude tot warme lunchgerechten, u vindt het allemaal op de kaart. U heeft de keuze uit pizza, belegde broodjes, tosti, omelet, piadina’s, salades en toetjes. Bij Il Mercato kunt op elk moment van de dag toetjes bestellen. Tip van onze medewerker: Parata Pranzo menu. Dit is een lunch of brunch vanaf 2 personen. Bestaande uit tomatensoep, tramezzini met geitenkaas, bruschetta met gemarineerde champignons, broodjes met gerookte zalm, broodje met tonijnsalade, broodje met parmaham en broodje met bresaola.

Lunchroom Papendrecht reserveren

Ook benieuwd naar onze Italiaanse lunch? Reserveer dan snel een tafeltje! We zien u graag bij Il Mercato.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten