Oud-Alblas Restaurant

Oud-Alblas restaurant gezocht? Kom dan eens een keer langs in het altijd gezellige Papendrecht! In het centrum vindt u namelijk Italiaans restaurant Il Mercato. In de Drechtsteden staan wij bekend als een zeer gewaardeerd restaurant. Tevens vindt u in het centrum van Papendrecht De Meent. Ons restaurant is hieraan gelegen. Vanaf ons sfeervolle terras kijkt u uit op de altijd gezellig bevolkte Meent. Van binnen is ons restaurant modern Italiaans ingericht. Vanuit onze passie voor Italië is Il Mercato ontstaan. Deze passie delen wij maar al te graag met u. Dit doen wij door ons volledig te focussen op de gerechten. Kom onze passie zelf ervaren en reserveer een tafeltje. Onze medewerkers zullen u met een glimlach verwelkomen.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Oud-Alblas restaurant | Il Mercato

Op onze menukaart vindt u verschillende Italiaanse gerechten. Wat dacht u van heerlijke verse pasta, pizza of risotto. Wij werken enkel met verse en kwalitatieve producten. En dat proeft u. Zo ervaart u de échte Italiaanse keuken. In de voorronde kunt u kiezen uit koude of warme voorgerechten, soepen en salades. Denk hierbij aan prosciutto, serranoham of Italiaans brood met zelfgemaakt kruidenboter. Voor het hoofdgerecht kunt u gaan voor pizza’s, pasta’s, risotto, visgerechten, vleesgerechten en bijgerechten. Een tip van ons: bestel als bijgerecht verse champignons met knoflook!

Il Mercato voor de kleintjes

Wij hebben een speciaal menu voor de kinderen. Namelijk het Bambini menu. Hier hebben de kinderen de mogelijkheid om hun eigen pizza te maken! Lusten uw kinderen geen pizza? Geen probleem! Wij hebben ook een kinderportie pasta pesto en spaghetti bolognese.

Komt u met een grote groep? Dan hebben wij een leuke verassing. Bij Il Mercato heeft u namelijk de mogelijkheid om een pizza van een meter lang te bestellen! Zo kunt u gezamenlijk als groep genieten van de pizza. De pizza wordt belegd met verschillende ingrediënten.

Italiaans genieten bij Il Mercato

Kom Italiaans genieten in Papendrecht. Wij heten u van harte welkom bij Il Mercato. Wij vragen u van te voren een reservering te maken. Dit kan online of bellen naar: +31782000340

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten