Paasbrunch Alblasserdam

Zoekt u een overheerlijke paasbrunch Alblasserdam? Dan is de Paasbrunch bij Il Mercato wat voor u! Kom genieten van een echte Italiaanse Paasbrunch. Op slechts 10 minuten van Alblasserdam vandaan. Uiteraard is de Paasbrunch alleen te verkrijgen op eerste en tweede Paasdag vanaf 11:00.( op reservering) Met een echte Italiaanse brunchparade vooraf om lekker met zijn alle te delen. Gevolgd door een warm hoofdgerechtje. Met ten slotte een overheerlijk toetje na van onze enige echte Loredana, onze Koningin van de Italiaanse toetjes!

Reserveren? Dat kan via onze website of neem telefonisch contact met ons op.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato | Pasen 2020

Passie en liefde voor eten staan bij ons op nummer één. Geïnspireerd door de Italiaanse keuken kunt u komen genieten van overheerlijke Italiaanse gerechten. Ook tijdens de paasbrunch is alles geïnspireerd uit de Italiaanse keuken. Met de paasbrunch vergeten we ook de kleinste niet. Wie tijden de brunch het gouden ei vindt, wint een grote chocolade paashaas!

Een impressie van ons restaurant opdoen? Neem eens een kijkje in onze galerij.

Paasbrunch Alblasserdam | Arrangementen

Naast een overheerlijke paasbrunch Alblasserdam wat op slechts 10 minuten van Papendrecht vandaan ligt, hebben wij ook vele andere arrangementen. Bij Il Mercato kunnen de kleinste ook zelf pizza’s maken. Naast onze chef Enzo en Pepe is een kleine werkbank gemaakt. Schortje om en rollen maar! Wellicht ook leuk als kinderfeestje!  Als de pizza is klaargemaakt. Mogen de kinderen in de keuken ook nog hun eigen ijsje maken. Geen paasbrunch, geen kinderfeestje maar gewoon even lekker Italiaans dineren? Ook dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres.  Neem anders vast een kijkje in onze menukaart op de website.

Contact | Reserveren

Wilt u voor eerste en tweede paasdag al reserveren? Of wilt u reserveren voor een speciale gelegenheid. Twijfel niet en reserveer snel online of neem telefonisch contact met ons op.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten