Paasbrunch Papendrecht

Zoekt u een overheerlijke paasbrunch Papendrecht? Kom dan gezellig Pasen vieren bij Il Mercato! En kom genieten van een echte Italiaanse Paasbrunch. Reserveer snel online!

Op eerste en tweede Paasdag kunt u komen brunchen vanaf 11:00. Reserveer gemakkelijk een tafel op de website . Of bel voor de beschikbaarheid van vandaag: +31(0)78 – 2000 340. Zodat u altijd verzekerd bent van een plek.

Al nieuwsgierig geworden? Neem anders eerst even een kijkje op onze website!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato | Paasbrunch Papendrecht

Tijdens de paasbrunch Papendrecht kunt u een heerlijke Italiaanse brunch verwachten. Eerst begint u met een brunchparade op tafel als vooraf. Daarna een warm hoofdgerechtje. En ten slotte een dessert van onze koning der Italiaanse toetjes; Loredana. Ook met de kleinste gasten wordt rekening gehouden. Voor de kinderen is hier bij Il Mercato een speciale kinderbrunch voor slechts €14.50!  Het gouden ei is hier verstopt. Wie deze tijdens de brunch vindt ontvangt daarna een chocolade konijn! Il Mercato is gevestigd aan de grote markt in Papendrecht. Wij onderscheiden ons door onze eigentijdse Italiaanse keuken. U kunt bij ons verder komen genieten van antipasti’s, pastagerechten en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli.

Diner & Lunch | Italiaanse keuken

Wij bereiden naar traditionele receptuur verschillende Italiaanse gerechten. Door middel van  het bakken van de pizza’s in een Napolitaanse steenoven, krijgt u de echte Italiaanse pizza smaak. U zult daarom zeker verschil proeven. Niet alleen kunt u voor de paasbrunch bij ons terecht maar ook voor diner en lunch. Hier is alles gebaseerd op Italiaanse receptuur. En heeft u  iets te vieren? Dan hebben wij een speciale ‘Celebration Table’. Door middel van folieballonnen maken wij de tafel gezellig voor u. Aanvankelijk van welk thema. Ook voor onder andere babyshowers kunt u een celebration table reserveren. Geef dit tijdig door tijdens uw reservering. En intussen doen wij doen de rest!

Contact | Il Mercato

Twijfel niet! En reserveer snel een tafel! De paasbrunch is uiteraard alleen te nuttigen op eerste en tweede Paasdag. Alle overige arrangementen zijn er het hele jaar door. Neem anders alvast een kijkje op onze website. Zo kunt u vast  een impressie opdoen van ons restaurant, keuken en team.

Reserveer snel en vier de Pasen bij Il Mercato met vrienden en familie!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten