Papendrecht eten

Op zoek naar een leuke plek om in Papendrecht eten? Aarzel niet en kom gezellig langs bij Il Mercato! Wij staan bekend om onze verschillende Italiaanse gerechten naar traditionele receptuur. Daarnaast bakken wij onze pizza’s in een Napolitaanse steenoven. Het verschil zult u zeker proeven! Reserveer eenvoudig en snel een tafel op de website of bereik ons telefonisch voor de beschikbaarheid van vandaag: 078 – 2000 340.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Onze kaart

Pasta, pizza en anti pasti. Weet u al wat het zal gaan worden? Open het diner met een verse tomatensoep met mascarpone als voorgerecht. Geniet vervolgens van een traditionele lasagne met een passende rode wijn. Een van de smaakvolle wijnen vanuit onze speciale wijnkaart.
Il Mercato vertelt u hier graag meer over. Als nagerecht kunt u kiezen uit een van onze desserts. Gaat u voor een klassieke tiramisu of toch voor onze heerlijke Sgroppino? Denk hier nog maar even goed over na tijdens het bekijken van onze menukaarten!

Italiaans genieten

In de Italiaanse keuken is de kunst van het weglaten zeer speciaal. Verassende smaken, eenvoud en de puurheid van de producten proeven. Iets dat u bij Il Mercato zult ervaren. Vanuit het restaurant kunt u live meekijken met wat er gebeurd in de keuken. Heeft u hier vragen over?
Laat het ons weten. Wij nemen u dan graag mee in het proces en vertellen u meer over onze werkwijze. Niet te vergeten: uw kinderen mogen hun eigen pizza komen beleggen bij ons in de keuken! Wie wilt zo’n leuke ervaring nou niet meemaken!?

Reserveren bij Il Mercato

Zoals eerder vermeld kunt u reserveren bij ons door telefonisch contact op te nemen met het volgende nummer: 078 – 2000 340.  Voor andere vragen kunt u ons ook altijd mailen. Dit doet u door een mail te sturen naar het volgende adres: info@ilmercato.nl. Italiaans genieten doet u bij Il Mercato. Wij ontvangen u graag! Blijf op de hoogte via onze Facebook.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten