Papendrecht Pizza

Bent u op zoek naar Papendrecht pizza? Kom dan heerlijk eten bij Il Mercato. Wij staan bekend als dé pizzeria van Papendrecht. U vindt ons restaurant in hartje Papendrecht. Wij zijn gelegen aan het Winkelpark De Meent. Hier vindt u verschillende horecagelegenheden en winkeltjes. Aan het begin van De Meent vindt u Il Mercato. Ons gezellige terras kijkt uit op het plein van De Meent. Ons restaurant is ingericht in Italiaanse sferen, maar dan in een modern jasje. Wanneer u Il Mercato met de auto bezoekt, zijn er voldoende parkeergelegenheden. Op zondagen kunt u gratis parkeren. Op overige dagen zijn de eerste twee uur parkeren gratis. Wij vragen u van te voren een reservering te maken.

Neem alvast een kijkje in ons restaurant!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Gastvrij, net als in Italië

Wij heten u met vrienden en familie van harte welkom bij Il Mercato. Wij werken enkel met dagverse producten, waarbij wij de traditionele recepten aanhouden tijdens de bereiding. Op deze manier waarborgen wij de smaak van Italië. En de smaak van Italië proeft u in onze pizza’s, pasta’s en salades. Authenticiteit en simpliciteit; hier draait het om in de Italiaanse keuken. Al onze menukaarten zijn met zorg samengesteld. Zo vindt u op onze lunchmenukaart verschillende gerechten voor een grote en een kleine trek. Naast onze menukaarten hebben wij ook wijnkaarten. Wij zijn namelijk gek op wijn. Laat u door ons personeel adviseren voor een passend wijntje bij uw gerecht.

Il Mercato voor de kleintjes

Speciaal voor de kinderen hebben wij een menu samengesteld: het Bambini menu! Hierin bieden wij de kinderen de mogelijkheid om hun eigen pizza te maken! Het kan natuurlijk voorkomen dat uw kinderen geen pizza lusten. Dan kunnen zij ook kiezen uit pasta pesto en spaghetti bolognese.

Reserveren

Kom zelf de Italiaanse keuken van Il Mercato proeven. Vergeet achteraf niet te genieten van een heerlijke Italiaanse koffie met tiramisu. Reserveren doet u online of bellen naar: +31782000340

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten