Papendrecht pizzaria

In Papendrecht pizzeria zoeken? Kom langs bij Il Mercato! De lekkerste pizza’s, pasta’s en salades. En nog veel meer. Geniet van de Italiaanse kookkunst in onze pizzeria. Wij werken altijd met verse producten. Zo geniet u bij elk bezoek opnieuw van de lekkerste gerechten. Klik om een tafel te reserveren. Wilt u ons vanavond een bezoek brengen? Bel 078 20 00 340. Onze medewerkers zullen u snel te woord staan.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaanse keuken

De focus van de Italiaanse keuken bestaat uit verschillende dingen. Denk aan passie, versheid en fantasie. En koken van prachtige gerechten vol liefde. Het bijzondere van dit is dat het kunst van het ‘weglaten’ meespeelt. Genieten van pure ingrediënten zonder poespas. Om de smaak te versterken gebruiken wij passende specerijen en kruiden. Bekijk de website voor meer informatie.

Arrangementen | Papendrecht pizzeria

Heeft u iets te vieren met uw kinderen? Neem ze mee naar Il Mercato Papendrecht. Het leukste kinderfeestje. De kinderen worden verwelkomd met taart en limonade. Wat is een feestje zonder taart? Vervolgen gaan de kinderen hun koksmuts versieren. Het kiezen van de toppings voor de pizza? Moeilijk! Geen probleem. Wij helpen. De laatste vraag: Meenemen of opeten? Dat is aan de kids! Dit mogen zij zelf beslissen. Bekijk het arrangement op onze website.

Contact

Wilt u een tafel reserveren? Dit doet u gemakkelijk online met ons reserveringssysteem. Klik hier. Vanavond geniet van de lekkerste gerechten? Bel 078 20 00 340 of mail info@ilmercato.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen in de pizzeria in Papendrecht.

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten