Papendrecht restaurant

Zoekt u in Papendrecht restaurant? Kom gezellig eten bij Il Mercato! Verschillende Italiaanse gerechten naar traditionele receptuur. Onze pizza’s worden bijvoorbeeld gebakken in een Napolitaanse steenoven. U proeft zeker het verschil. Reserveer gemakkelijk een tafel op de website of bel voor de beschikbaarheid van vanavond: 078 – 2000 340.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Menukaart Il Mercato

Pizza’s, pasta’s, anti pasti. Waar gaat u voor kiezen? Start met een verse tomatensoep met mascarpone. Geniet vervolgens van een traditionele lasagne met een passende rode wijn. Goed om te weten is dat wij een speciale wijnkaart beschikbaar hebben. Il Mercato adviseert u graag over de beste wijn-combinatie. Geniet na het eten van een dessert. Gaat u voor klassieke tiramisu of toch Sgroppino? Keuze genoeg. Bekijk alle menukaarten.

Verschillende arrangementen

Komt u ons bezoeken met een groep vanaf 10 personen? Wij adviseren u om gebruik te maken van ons grote groepen arrangement. Hierbij kunt u kiezen tussen een proeverij van Italiaanse gerechtjes en een 4 gangen keuze menu. Beide voor €35 per persoon. Il Mercato heeft ook andere arrangementen beschikbaar, voor de allerkleinste! Kom de verjaardag van uw kind(eren) vieren in onze pizzeria. De kids mogen zelf pizza bakken, een koksmuts versieren en natuurlijk taart eten met hun vriendjes en vriendinnetjes. Neem contact op voor alle informatie.

Reserveren bij onze pizzeria

Zoals hierboven aangegeven kunt u voor vanavond reserveren door telefonisch te reserveren bij ons. Voor andere vragen kunt u ook een mail sturen! Ons mailadres is info@ilmercato.nl. Italiaans genieten doet u bij Il Mercato. Tot snel in onze pizzeria!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten