Pasta Dordrecht

Bent u op zoek naar pasta Dordrecht? Bij Il Mercato in Papendrecht staan er overheerlijk Italiaanse gerechten op het menu! U kunt ons restaurant vinden bij de Meent en met een parkeergarage op loopafstand kunt u gemakkelijk met de auto naar ons restaurant komen. U kunt een reservering maken als u er zeker van wilt zijn dat u een plekje heeft in ons restaurant op de door u gewenste datum!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Ons menu

Op onze menukaart vindt u diverse Italiaanse gerechten. Pizza’s, pasta’s, maar ook salades en de lekkerste desserts vindt u bij Il Mercato! We vinden het leuk om u ook wat minder populaire Italiaans gerechten te laten proeven en daarom vindt u deze ook op onze menukaart. U kunt zich altijd een gerecht laten aanraden door ons personeel! Onze wijnen matchen uitstekend bij onze gerechten. Kies zelf een lekkere wijn uit of laat ons een Italiaans pareltje voor u uitzoeken! Volgt u ons al op Instagram? We geven hier een sfeerimpressie van ons restaurant en u bent als eerste op de hoogte van al onze nieuwtjes!

Pasta Dordrecht

Pasta kent vele vormen en bereidingswijze. Bij Il Mercato blijven we onze gerechten continue perfectioneren om zo de verste en lekkerste Italiaanse gerechten te serveren aan onze klanten. Onze chefs hebben al vele jaren aan ervaring en een hart voor hun werk. Uw maaltijd wordt met passie bereid en dat proeft u ongetwijfeld terug!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Bent u enthousiast geworden over Pasta Dordrecht? Dan nodigen we u graag uit om een reservering te maken bij Il Mercato. Beleef een échte Italiaanse avond gewoon in uw buurt! Ons personeel staat voor u klaar om er een onvergetelijk bezoek van te maken. Heeft uw speciale wensen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en we beantwoorden uw vragen met Italiaanse liefde!

Alblasserdam eten