Pizza Alblasserdam

Pizza Alblasserdam? Kom dan een keer in Papendrecht pizza eten! Daar vindt u namelijk een zeer gewaardeerd Italiaans restaurant, Il Mercato! Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Papendrecht op de bekende Meent. Wij hebben een sfeervol restaurant en een groot terras met uitzicht op de altijd gezellig drukke Meent. Bij Il Mercato hebben wij een passie voor eten en Italië die wij graag met u delen.

Wilt u ook kennis maken met onze passie voor eten en Italië? Kom dan gezellig eten bij Il Mercato. Neem alvast een kijkje in ons restaurant.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizza Alblasserdam
Pizza Alblasserdam

Pizza Alblasserdam | Menu

De menukaart bij Il Mercato is rijk gevuld met heerlijke Italiaanse gerechten. U vindt op de kaart onder andere anti pasti, salades, risotto en pasta’s. Proef bij ons de Italiaanse keuken met zijn (h)eerlijke en pure gerechten. U hebt keuze uit koude en warme voorgerechten, soepen en salades. Als hoofdgerecht kunt u kiezen uit pizza, pasta, risotto, visgerechten, vleesgerechten en bijgerechten. Voor de kids hebben wij een speciaal bambini menu. Hier mogen zij zelf pizza maken! Verder kunnen de kids kiezen uit pasta pesto of spaghetti bolognese.

Wist u dat wij een pizza van een meter lang verkopen! Deze pizza wordt bereid door onze pizzaiolo met verschillende ingrediënten. Gezellig wanneer u met een grote groep komt eten.

Italië, de stad van het lekkere eten

Italianen zijn gek op eten, net als wij. Geen één maaltijd is simpel. In het maken van de gerechten wordt tijd, liefde en passie gestopt. Het doel? Specerijen, producten en puurheid samenvoegen om de smaakpapillen te betoveren. Het is onze missie om de essentie van de Italiaanse keuken aan u over te brengen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Pizza Alblasserdam