Pizza bestellen Dordrecht

Wilt u graag een echte traditionele pizza bestellen Dordrecht? Dan heeft Il Mercato de pizza die u zoekt. Onze pizza’s worden namelijk gebakken in een echte traditionele steenoven. Op de menukaart vindt u verschillende gerechten zoals antipasti’s, pastagerechten en natuurlijk pizza’s. Doordat wij werken met uitsluitend verse en kwalitatief hoogwaardige producten is elk gerecht weer een feestje. Dit bezorgen wij ook graag bij u aan huis! Daarom kunt u gemakkelijk online bestellen en de bestelling ophalen of laten bezorgen. Bestel direct online of geef uw bestelling telefonisch door!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato Papendrecht

Il Mercato ligt niet gelegen in Dordrecht maar op slechts 10 tot 15 minuten van Dordrecht vandaan, namelijk in Papendrecht. Ook nog eens op de markt in hartje Papendrecht. Ook als u in Dordrecht woont is dat geen probleem. Wij bezorgen namelijk ook in Alblasserdam, Oud-Alblas, Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Besteld u buiten onze standaard bezorg regio? Bijvoorbeeld Dordrecht? Dan verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen door te bellen naar 078 200 0340.

Bij Il Mercato staan er diverse gerechten op de kaart. Zoals onder andere pizza’s, pasta’s en nog veel mee. Geniet van antipasti zoals knoflooklijven en huisgemaakt brood. Daarnaast besteld u een overheerlijk Pizza Tonno met verse tonijn. Ten slotte een dessert uit onze dessertkaart en u kunt thuis heerlijk gaan genieten van de sensationele smaken uit de keuken van Il Mercato. U kunt de menukaart bekijken op de website.

Wist u dat u niet alleen bij Il Mercato kunt bestellen, maar ook bij onze collega’s Strada del Vino en Bistro Twee 33!

De lekkerste pizza bestellen Dordrecht

Maar waar moet u precies zijn voor het bestellen van een echte Italiaanse pizza? Juist, bij Il Mercato!  Want als u niet uit eten kunt in Dordrecht maar ook geen zin heeft om eten af te halen dan kunt u het bij Il Mercato gemakkelijk online bestellen. Geen probleem! Op de website kunt u onze menukaart bekijken.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Pizza bestellen Dordrecht