Pizza bestellen Papendrecht

Pizza bestellen in Papendrecht? Dat kan bij pizzeria Il Mercato! Geniet van echte Italiaanse pizza’s en pasta’s vanuit uw luie stoel. Bij Il Mercato begrijpen wij dat het soms lekker is om thuis de bank op te duiken met een heerlijke pizza. Daarom heeft u bij ons de keuze om onze Italiaanse gerechten in huis te halen. Online bestellen doet u eenvoudig via onze website of door even te bellen naar: 078 – 2000 340.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Pizza bestellen in Papendrecht: menu

Ons bestelmenu gaat verder dan pizza. U kunt kiezen uit voorgerechten, salades, pizza’s, pasta’s, desserts, huiswijnen en waters. Zo haalt u de volledige Italiaanse keuken in huis. Een tip van ons: bestel meerdere voorgerechten, in plaats van een menu, en creëer thuis een heerlijke tapas avond. Ideaal voor een avondje filmkijken met vrienden.

Online bestellen

Op onze website vindt u de pagina om online een bestelling te plaatsen. U kunt eenvoudig aanklikken waar u trek in heeft. Aan de linkerkant ziet u de gerechten staan die gaat bestellen. Vervolgens klikt u op bestelling en vult u uw adresgegevens in. U kunt uw bestelling ophalen of laten bezorgen.

De Italiaanse keuken

Italiaans eten staat voor fantasie en passie. Of u nu thuis eet of in ons restaurant, dat maakt niet uit. Het gaat om de bereiding van het gerecht. Dit zit vol met passie, unieke smaken en in de meeste gevallen knoflook. Bij Il Mercato concentreren wij ons op de smaken specerijen en kruiden om het gerecht te verfijnen. Dit brengen wij graag bij u in huis. Bel naar: 078 – 2000 340 om een bestelling te plaatsen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten