Pizza maken kinderfeest

Wilt uw kind graag pizza maken kinderfeest? Dan bent u bij restaurant Il Mercato in Papendrecht aan het juiste adres! Samen met één van onze chefkoks gaan de kinderen aan de slag met het maken van hun eigen pizza. Ze krijgen ieder hun eigen schort en mogen zelf beslissen welke ingrediënten zij op hun pizza doen. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd om een liedje te zingen voor de jarige en om een lekker stuk taart te eten. Zodra de pizza’s klaar zijn, zullen zij deze met z’n alle op gaan eten.

Wilt u reserveren voor een kinderfeestje? Maak dan hier uw reservering.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Bekijk naast pizza maken kinderfeest ook eens onze andere arrangementen

Naast dat de mogelijkheid er is om bij ons kinderfeestjes te vieren, bieden wij ook nog andere arrangementen aan. Zo is het bij ons mogelijk om een celebration table te reserveren. Deze tafel kan geheel versiert worden naar uw wens. Wij kunnen verschillende heliumballonnen laten plaatsen op de tafel voor verschillende thema’s. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een babyshower of een verjaardagsfeest te houden. Uiteraard kunt u de ballonnen na afloop van het feest gewoon mee naar huis nemen, zodat u hiervan nog kunt nagenieten.

Een andere mogelijkheid die wij aanbieden zijn de groepsdiners. Deze worden georganiseerd vanaf 10 man. Tijdens dit diner wordt er gebruik gemaakt van een keuzemenu. Iedereen kan zijn eigen menu samenstellen in de vorm van een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn, dan kunnen deze worden doorgegeven. Onze chef zal hiermee dan rekening houden en een alternatief aanbieden.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Neem contact op

Wilt u voor pizza maken kinderfeest reserveren? Of wilt u meer informatie hebben over het aanvragen van een groepsdiner? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wij hopen u snel te zien bij Il Mercato!

Alblasserdam eten