Pizza restaurant Rotterdam

Een pizza restaurant Rotterdam aan het zoeken? Zoek niet verder! Kom langs bij Il Mercato en geniet van Italiaanse specialiteiten. Het centrum van Papendrecht is het decor van ons restaurant. Er is genoeg parkeergelegenheid en is ook goed bereikbaar met de auto.

Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op en reserveer uw tafel.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Pizza restaurant Rotterdam | De lekkerste pizza

Dankzij onze Napolitaanse oven kunnen wij de heerlijkste steenoven pizza’s maken. Bij het maken kijken wij ook naar de producten. Wij vinden het belangrijk dat we onze pizza’s bereiden met verse producten. Ook hoog in kwaliteit. Zo creëren we authentieke smaken. Naast pizza’s kunt u ook verschillende pasta’s bij ons nuttigen. Neem bijvoorbeeld een vispasta met gamba’s of zalm. Ook kunt u vleespasta’s nemen. Bekijk onze menukaart en pizzakaart om u te laten inspireren.

Arrangementen

Bij Il Mercato, vlakbij Rotterdam, bieden wij meerdere arrangementen aan. Wist u dat u voor een kinderfeestje bij ons terecht kan? De kinderen gaan hun eigen pizza’s maken onder toeziend oog van onze pizza makers. Ze krijgen een eigen schort en muts die zijzelf mogen versieren. Daarna rust de vraag: opeten of meenemen?!

Naast het kinderfeestje bieden wij ook een arrangement voor grotere groepen aan. U kunt uw reservering online maken. Vanaf 10 personen bent u bij ons welkom om te genieten van de heerlijke Italiaanse pizza’s en meer. U kunt kiezen voor onze typisch Italiaanse proeverij. Ook een 4-gangen-menu is een optie. Eventueel kunnen wij één gang weglaten. Concluderend bieden wij vele keuzes. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Reserveren en vragen

Om u zo goed mogelijk te woord te staan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Bel naar 078- 200 – 340 of mail naar info@ilmercato.nl. Wist u dat u ook uw reservering online kunt plannen? U kunt uw aanvraag doen via ons formulier. Wij zullen u zo snel mogelijk een bevestiging sturen. Wij zien u graag bij restaurant Il Mercato!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Pizza restaurant Rotterdam