Pizzaria Alblasserdam

Op zoek naar een pizzeria Alblasserdam? Zoek niet verder, rijd richting Papendrecht en kom langs bij Il Mercato! Gevestigd aan de Markt in het centrum van Papendrecht. Een echte Italiaanse pizzeria waar alles gebakken in traditionele steenoven.  Op de menukaart vindt u verschillende gerechten zoals antipasti’s, pastagerechten en pizza’s. Doordat wij werken met uitsluitend verse en kwalitatief hoogwaardige producten is elk gerecht weer een feestje.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato | Eten en Drinken

Il Mercato is de pizzeria waar u moet zijn. Ten eerste kunt u niet alleen van overheerlijke gerechten genieten bij ons. Maar ook van de meest voortreffelijke wijnen en dranken. Onze wijnkaart biedt een ruime keuze aan bekende en minder bekende Italiaanse huiswijnen. Met een moderne eigentijdse sfeer wordt u gastvrij ontvangen. U kunt aan de bar een heerlijk mix drankje nuttigen. Maar uiteraard ook een tafel reserveren voor een hapje eten. Zo kunt u dus tijdens uw bezoek aan Il Mercato van zowel heerlijke eten als ook van een drankje genieten.

Pizzeria Alblasserdam | Arrangementen

Il Mercato de pizzeria Alblasserdam bevindt zich aan de Markt in het centrum van Papendrecht. Op slechts een klein stukje van Alblasserdam vandaan. Wij bieden verschillende arrangementen. Zo kunt u reserveren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. De kleinste mogen dan hun eigen pizza in een echte Italiaanse keuken maken. En vervolgens mogen zij ook het toetje zelf samen met onze Chefs. Verder kunt u ook voor babyshowers, verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden bij ons een tafel reserveren. Wanneer u een kleine vergoeding betaald versieren wij de tafel. Dit met onder andere folieballonnen maar ook confetti. Voor de Pasen hebben wij een speciale Paasbrunch. Voor meer informatie zie onze arrangementen op onze website.

Reserveren | Contact

Enthousiast geworden?  En alvast willen reserveren ? Geen probleem dat kan via onze website. Mocht u vragen hebben omtrent uw reservering of speciale wensen met betrekking op het eten. Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten