Pizzeria Papendrecht

Zoekt u naar pizzeria Papendrecht? Dan is Il Mercato zeker weten het perfecte restaurant om eens langs te gaan! Il Mercato is een eigentijdse Italiaans restaurant met een verscheidenheid aan pizza’s, pastagerechten, anti pasta’s en nog veel meer. Bovendien wordt er bij ons restaurant uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Bent u benieuwd welke pizza’s wij allemaal op de menukaart hebben staan? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizzeria Papendrecht
Pizzeria Papendrecht

Overheerlijke pasta en pizza in Papendrecht

Il Mercato is dé bestemming voor liefhebbers van heerlijke pizza in Papendrecht. Onze eigentijdse Italiaanse keuken en het gebruik van een traditionele Napolitaanse steenoven geven onze pizza’s een unieke smaak. Wij selecteren zorgvuldig alleen de allerbeste ingrediënten, wat duidelijk te proeven is in elke hap. Ook is het goed om te weten dat wij een speciale wijnkaart beschikbaar hebben. Als u op zoek bent naar de beste pizza-ervaring in Papendrecht, zoek dan niet verder dan Italiaans restaurant Il Mercato. Bekijk alvast ons menu.

Italiaans eten bij restaurant Il Mercato Papendrecht | Voorbeeld menu

Wat gaat uw keuze worden? Pizza’s, pasta’s of antipasti. Start u misschien met een verse tomatensoep met mascarpone. En gaat u vervolgens genieten van een traditionele lasagne met een bijpassende rode wijn? Of kiest u voor een vers gemaakte pizza uit onze pizzeria in Papendrecht? Er is genoeg keuze!

Niet alleen zijn we gepassioneerd door onze pizza’s en pasta’s, maar we vinden ook vreugde in het delen van onze kennis en enthousiasme met kinderen. Daarom kunnen kinderen hun kinderfeestje bij onze pizzeria vieren. Onze getalenteerde chefs betrekken hen bij een boeiende activiteit waarbij ze niet alleen plezier hebben, maar ook nog wat opsteken.

Pizza bestellen Papendrecht

Bestelt u liever de pizza’s en pasta’s van Il Mercato voor thuis? Dan is dit ook mogelijk! Wij begrijpen dat het soms lekker is om thuis de bank op te duiken met een heerlijke pizza of pasta. Daarom heeft u bij ons de keuze om onze Italiaanse gerechten in huis te halen. Bestel hier!

Pizza eten met een grote groep

Mocht u toevallig met een grote groep willen dineren, dan adviseren wij te kiezen uit één van onze menu’s. Dit om de avond voor zowel u als voor de keuken soepel te laten verlopen. De Proeverij kost gemiddeld rond de €35,- p.p. en is de Italiaanse manier van dineren. Iedereen krijgt een leef bord en wij plaatsen alle gerechten in het midden van de tafel. Zo kan iedereen van alles wat eten.  De andere mogelijkheid is ons 4-gangen keuzemenu. Bij dit menu kunnen uw gasten kiezen uit de verschillende gerechten op dit menu. In overleg is uiteraard veel mogelijk. Mocht er iets niet tussen staan wat u graag had gewild geef dit dan aan ons door. Kleine aanpassingen zijn altijd mogelijk.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Pizzeria Papendrecht