Pizzeria Sliedrecht

Bent u op zoek naar een pizzeria Sliedrecht? Neem dan eens een kijkje bij Il Mercato! Vanuit Sliedrecht en omgeving is Il Mercato goed te bereiken met de auto. Ons sfeervolle restaurant is gelezen in het centrum van Papendrecht en beschikt in de buurt over diverse parkeergelegenheden.

Voor meer informatie over het restaurant, parkeermogelijkheden en onze contactgegevens kijk dan op onze contactpagina. Reserveer nu!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Zelf pizza maken bij Il Mercato

We hebben naast de chef een klein werkbankje waar de kinderen zelf hun pizza kunnen maken. Pizza chef Enzo of Pepe helpen met het deeg uitrollen. Schortje om natuurlijk.

Daarna mogen de kinderen zelf hun pizza topping kiezen en zal de chef de pizza in de oven schuiven. Zodra we kinderen kennis laten maken met de ingrediënten zien we enthousiasme en legen borden.

Nieuwsgierig welke pizza’s er allemaal op onze menukaart staan? Twijfel dan niet om alvast een kijkje te nemen op de menukaart en laat het water u alvast in de mond lopen.

Reserveren bij Pizzeria Sliedrecht

Middels het onderstaande formulier kunt u een reserveringsaanvraag doen. Uw aanvraag komt dan rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u automatisch een sms met een bevestiging. Wanneer u een voorkeur voor een bepaalde tafel opgeeft, is dit altijd onder voorbehoud.

U kunt tot 24 uur van tevoren via internet reserveren, als u op kortere termijn wilt reserveren kunt u ons telefonisch bereiken.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten