Pizzeria Zuid Holland

Bent u op zoek naar een pizzeria Zuid Holland? Dan bent u bij Il Mercato aan het juiste adres. Il Mercato is een Italiaans restaurant aan de markt in het centrum van Papendrecht, vanuit omgeving Zuid Holland kunt u ons gemakkelijk bereiken en er zijn voldoende parkeermogelijkheden!

Bent u benieuwd welke pizza’s wij allemaal op de menukaart hebben staan? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart of kijk alvast even binnen!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Welkom bij Il Mercato – Dé pizzeria van Zuid Holland

Il Mercato is gevestigd aan de markt in het centrum van Papendrecht en heeft daar ook zijn naam aan te danken. Il Mercato onderscheidt zich met een eigentijdse Italiaanse keuken. Op de menukaart vindt u een verscheidenheid aan anti pasta’s, pastagerechten en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten.

In onze moderne ambiance wordt u gastvrij ontvangen en zal u ongetwijfeld genieten van de vele pure smaken die onze Italiaanse keuken voor u te bieden heeft.

Direct reserveren

Wanneer u bij Il Mercato wilt genieten van een heerlijke pizza, heten wij u van harte welkom. Wij raden u wel aan om van te voren een reservering te maken. U kunt reserveren via ons reserveringssysteem op de website of door te bellen. Hierdoor kunnen wij direct zien of we de reservering kunnen plaatsen.

Wij hopen u snel te zien in ons restaurant.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten