Restaurant Bleskensgraaf

Restaurant Bleskensgraaf gezocht? Kom dan eens een kijkje nemen in het typische dijkdorp Papendrecht. Gelegen tussen Dordrecht en Sliedrecht. Papendrecht staat bekend om haar winkelpark De Meent. U loopt hier van de ene naar de andere plek en komt onderweg verschillende winkels en horecagelegenheden tegen. Zo loopt u ook langs Italiaanse bar en restaurant Il Mercato. Wij zijn gevestigd op De Meent. Het restaurant heeft van binnen een sfeerrijke stijl en buiten hebben wij een groot terras dat uitkijkt op De Meent!

Benieuwd naar hoe Il Mercato eruit ziet? Neem alvast een kijkje in ons restaurant.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Restaurant Bleskensgraaf | Il Mercato

In het centrum van Papendrecht op De Meent vindt u het altijd gezellig bevolkte restaurant Il Mercato. Ons restaurant is een aantal jaren geleden geopend en is uitgegroeid tot een werkelijk succes. De (h)eerlijke en pure Italiaanse gerechten die geserveerd worden door ons gastvrije personeel, zorgt ervoor dat mensen terugkeren naar Il Mercato. Italië staat voor passie en fantasie. Net als wij, koken de Italianen enkel met verse en kwalitatieve producten. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten van producten en eenvoud te bewaren. Ondanks de eenvoud van de gerechten, worden mensen toch verrast met unieke smaken. Eerlijkheid en puurheid van de producten optimaal laten terugkomen in de gerechten is wat wij willen nakomen. De chefs concentreren zich op specerijen en kruiden om de smaak van de gerechten te verfijnen.

Waarom u Papendrecht moet bezoeken

Wist u dat mensen zich graag vasthouden aan een vast patroon. Ze gaan vaak naar dezelfde stad, naar hetzelfde restaurant en bestellen vaak hetzelfde eten. Daarom adviseren wij u om dat patroon los te laten en een andere stad te gaan ontdekken.

Wij heten u van harte welkom in Papendrecht en Il Mercato. Wij zullen u niet teleurstellen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten