Restaurant Kinderdijk

Op zoek naar een restaurant op de Kinderdijk of omgeving? Kom dan naar Il Mercato in Papendrecht. Op een klein stukje rijden van de Kinderdijk zijn wij gelegen in het centrum van Papendrecht. Bij mooi weer kunt u gezellig op ons terras zitten en uitkijken over het plein waaraan wij gelegen zijn. Ook binnen in ons restaurant kunt u genieten van Italiaanse moderne sferen. Alvast een sfeerimpressie van ons restaurant zien? Bekijk ons restaurant hier.

Reserveer uw tafeltje online of bellen naar: +31782000340

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Restaurant Kinderdijk | Overheerlijke pasta’s en Pizza’s

Zin in een lekkere pizza of pasta na een leuk dagje uit? In ons restaurant hebben we een uitgebreide menukaart met vele soorten pizza’s en pasta’s. Er zit altijd wel iets bij wat u lekker vindt! Ook hebben we andere gerechten en salades voor degene die iets anders lekker vinden. Al onze gerechten worden met authentieke Italiaanse recepten gemaakt, waarbij uiteraard verse producten worden gebruikt. Hierdoor proeft u de echte smaak van Italië bij elke hap. Bekijk de menukaart hier. Bij een heerlijk Italiaans gerecht hoort natuurlijk ook een goede wijn. Bij Il Mercato beschikken we over een ruime keuze aan bekende en minder bekende Italiaanse wijnhuizen. Laat u helpen door onze medewerkers, zij weten precies welke gerechten goed samengaan met welke wijn.

Bij ons kunt u ook terecht voor lunch!

Wilt u graag lunchen i.p.v. een hapje komen eten na een dagje uit. Dat kan ook! Bij ons vindt u op de lunchkaart verschillende warme en koude lunchgerechten. Denk aan Italiaanse belegde broodjes, salades, soep, tosti’s, pizza en meer! Nadat u de Kinderdijk heeft bezocht, is ons restaurant dus de volgende bestemming! Geniet van een goede lunch en ga voldaan weer naar huis.

Onze arrangementen

Vlak bij de Kinderdijk is ons restaurant gevestigd. Dit is dus een mooie locatie voor verschillende arrangementen. Zo hebben we bijvoorbeeld een arrangement voor grote groepen vanaf 10 personen. Ook kunt u kiezen voor een 4-gangen menu. Bij deze optie kunnen uw gasten kiezen uit de gerechten die wij voorgeselecteerd hebben, eventueel kunnen wij de spoom weglaten zodat dit een 3 gangen keuzemenu wordt. Ook hebben we mogelijkheden voor kinderfeestjes of een celebration table.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Il Mercato is hét restaurant om te eindigen als u naar de Kinderdijk of omgeving bent geweest. Wij zijn dagelijks vanaf 11:00 uur tot 00:00. Vrijdag & zaterdagavond zelfs tot 02:00 uur! Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram. Reserveer nu uw tafeltje en kom genieten van onze keuken.

Restaurant Kinderdijk