Restaurant Oud-Alblas

Restaurant Oud-Alblas gezocht? Bezoek dan eens een restaurant in Papendrecht! Daar vindt u het restaurant Il Mercato. Ons Italiaanse restaurant is zeer gewaardeerd in de Drechtstreden. In het centrum van Papendrecht vindt u de bekende Meent. Ons restaurant is dan ook gevestigd op het plein van de Meent. Vanaf ons terras kijkt u uit op de bezoekers van de Meent. Binnen vindt u onze sfeervolle bar en restaurant. Il Mercato is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor eten en Italië. Deze passie delen wij maar al te graag met u. Daarom heten wij u van harte welkom in onze Italiaanse bar en restaurant. Onze medewerkers staan al met een glimlach op u te wachten. Reserveer daarom snel een tafeltje!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Restaurant Oud-Alblas | Il Mercato

Op onze menukaart vindt u verschillende Italiaanse gerechten. Denk hierbij aan anti pasti, risotto en pasta’s. Bij ons proeft de échte Italiaanse keuken met al zijn verse producten. U heeft in de voorronde de mogelijkheid uit koude en warme voorgerechten, soepen en salades. Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit pizza, pasta, risotto, visgerechten, vleesgerechten en bijgerechten. Speciaal voor de kleintjes hebben wij het bambini menu. Hier kunnen de kinderen hun eigen pizza maken! Lusten ze geen pizza? Dan hebben wij ook pasta pesto of spaghetti bolognese.

Bent u van plan om met een grote groep langs te komen? Bekijk dan eens de pizza van een meter lang! Deze meter pizza wordt vers belegd met verschillende producten. Zo kunt gezellig gezamenlijk van de pizza genieten onder het genot van een wijntje.

Italië bij Il Mercato

Wij zijn gek op eten, net als de Italianen. De maaltijden zijn eenvoudig, maar zeker niet simpel. Tijdens de bereiding van de gerechten, wordt er tijd, liefde en passie aan toegevoegd. Onze missie is het samenvoegen van specerijen, producten en puurheid om de smaakpapillen te betoveren.

Stap buiten uw gewoontes en bezoek een andere stad! Kom daarom naar het typische dijkdorp Papendrecht en reserveer een tafeltje bij Il Mercato. We heten u van harte welkom!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten