Restaurant Papendrecht meent

Op zoek naar een restaurant Papendrecht meent? Pizzeria Il Mercato verwelkomt u graag. U vindt ons vlakbij de Meent. Ons adres is Markt 171 in Papendrecht centrum. Goed te bereiken en dicht bij de stad Dordrecht. Italiaans genieten doet u bij ons in het restaurant. Beleef een leuke avond met uw vrienden en familie. Reserveer nu op onze website.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Dagverse producten

Ieder gerecht op de kaart wordt vers bereid met de door ons gekozen producten. Dit proeft u terug tijdens het diner met uw vrienden. Gaat u voor een tonijnpizza of caprese salade? Bekijk de menukaart. Naast het diner schenken wij passende wijnen.  Italië is een land waarbij de wijn een eigen karakter heeft. Per regio verschilt de smaak! Dit komt door de verandering in klimaat. Il Mercato heeft uit 20 streken en rassen een selectie gekozen om onze wijnkaart mee te vullen. Wij vertellen hier u meer over tijdens uw bezoek.

Grote groepen en kinderfeesten

Komt u na een bedrijfsfeest bij ons aanschuiven? Of voor een familie verjaardag? Il Mercato heeft voor groepen groter dan 10 personen een speciaal arrangement beschikbaar. Deel samen met de groep een proeverij van verschillende Italiaanse gerechten. Welke dit zijn? Wij gaan met u in gesprek over wat u lekker vindt. Ten tweede kunt u kiezen voor een 4 gangen diner. Voor speciale dieet wensen kunt u contact met ons opnemen

Reserveren voor vandaag

Komt u vandaag een hapje een in ons restaurant? Wij verwelkomen u graag! Informeer telefonisch naar de beschikbare tafels. 078 – 2000 340. Voor overige vragen verwijzen wij u graag naar ons contactformulier.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten