Restaurant Papendrecht

Zoekt u naar een restaurant Papendrecht en omgeving? Dan is Il Mercato zeker weten het perfecte restaurant om eens langs te gaan! Want Il Mercato is een eigentijdse Italiaans restaurant. Met in het bijzonder een verscheidenheid aan pizza’s, pastagerechten, anti pasta’s en nog veel meer. Bij ons restaurant wordt er uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Samengevat is Il Mercato het restaurant dat u zoekt.

Dus wilt u samen met uw gezelschap een avondje gezelligheid te gemoed gaan? Kom dan langs bij Il Mercato. Bekijk onze website voor meer informatie of reserveer direct.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Papendrecht
Restaurant Papendrecht

Divers menu van Il Mercato

Wij bieden een uitgebreid menu. Diverse koude en warme anti pasta, vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts. Alle ingrediënten zijn kwalitatief hoogwaardig. Niet alleen hebben wij bovenstaande gerechten, maar ook diverse heerlijke pizza’s. Ze hebben een dunne, krokante bodem. Verder bestaan alle pastagerechten uit verse huisgemaakte pasta. Kortom, de lekkerste gerechten vind u in het diverse menu van il Mercato.

Bent u nieuwsgierig wat er allemaal op onze menukaart te vinden is? Twijfel dan niet om alvast een kijkje te nemen en laat intussen het water u alvast in de mond lopen!

Reserveren bij restaurant Papendrecht

Wilt u reserveren bij restaurant Papendrecht? Dan kan dat telefonisch of via ons reserveringssysteem op de website. Bij ons wordt u gastvrij ontvangen en kunt u genieten van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft.

De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Dankzij het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen bereiken wij deze eerlijk- en puurheid. In het bijzonder is de focus op het gebruik van specerijen en kruiden erg belangrijk. Dit alles vindt u terug in de gerechten die bij Il Mercato op de menukaart staan. Anders gezegd vinden wij de juiste focus bij het Italiaanse eten erg belangrijk.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Restaurant Papendrecht