Restaurant Sliedrecht

Wilt u graag eten bij een restaurant Sliedrecht? Kom dan eens langs bij Il Mercato! Ons restaurant is te vinden in het centrum van Papendrecht. Op de menukaart vindt u de meest heerlijke Italiaanse gerechten. Zo hebben wij gerechten met vlees en vis, maar natuurlijk ook vegetarisch! Wij kunnen u verzekeren dat alle gerechten worden bereid met verse producten.

Bent u benieuwd naar onze Italiaanse gerechten? Maak dan een reservering en kom langs!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Restaurant Sliedrecht
Restaurant Sliedrecht

Restaurant Sliedrecht | Il Mercato

U kunt bij ons komen dineren met uw partner, vriendinnen of gezin, maar u kunt ook bij ons terecht met grotere groepen! Vanaf 10 personen of meer krijgt u een speciaal keuzemenu. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze gerechten blijven garanderen. Het keuzemenu kan door iedereen zelf samengesteld worden. Hierbij kan er gekozen worden uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Als er specifieke wensen zijn of allergieën, dan kunnen deze bij onze bediening worden doorgegeven. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram.

Kinderfeestje bij Il Mercato

Voor de kleintjes hebben wij naast de werkplaats van onze chefs, een klein werkbankje. Hier kunnen kinderen zelf hun pizza maken en in de over stoppen. Natuurlijk helpen onze chefs hiermee. Het dessert mag ook zelf worden samengesteld in de keuken. Een groot feest voor de kleintjes dus!

Deze optie stellen wij ook open voor kinderfeestjes. Is uw kind binnenkort jarig? Reserveer dan een datum en laat uw kind met zijn vriendjes en vriendinnetjes pizza’s bakken bij Il Mercato. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor kadootjes en taart.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveer nu bij Il Mercato

Mochten er nog vragen zijn over ons restaurant Sliedrecht, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of uw reservering te bevestigen. Wij hopen u snel te zien bij Il Mercato!

Restaurant Sliedrecht