Restaurants Drechtsteden

Een restaurant in de Drechtsteden bezoeken? Kom langs bij Il Mercato in Papendrecht! Echt Italiaans genieten doe je bij ons. Verse gerechten en een fijne service. Laat u verrassen door onze pizzeria. U vindt ons op de Markt 171 in Papendrecht. Één van de lekkerste restaurants uit de Drechtsteden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans koken | Restaurants Drechtsteden

Wist u dat Italiaans eten in ons restaurant staat voor passievol en fantasievol koken? Vanzelfsprekend met producten die goed van kwaliteit zijn. Door eenvoud in de gerechten willen wij iedereen in ons restaurant verrassen. Dit komt bijvoorbeeld terug in het maken van onze pizza’s. Zij worden gebakken in een echte Napolitaanse steenoven. Zie de authenticiteit terug in ons restaurant; een echte blikvanger. Bekijk de pizza-kaart.

Heeft u altijd al eens ons restaurant van binnen willen bekijken? U kunt op onze website een sfeer impressie krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om online te reserveren. Een voorkeur voor een bepaalde tafel is mogelijk, onder voorbehoud. Na de reservering ontvangt u een akkoord via sms of mail. U kunt tot 24 uur voor het gekozen tijdstip reserveren. Het restaurant is dagelijks voor u geopend van 11:00 tot 00:00. Op vrijdag en zaterdag verwelkomen wij u graag van 11:00-02:00.

Uiteten in de Drechtsteden

Heeft u al een datum geprikt voor uw diner bij Il Mercato? Wij hopen u snel te zien in ons restaurant in de Drechtsteden. Indien u nog vragen heeft omtrent allergieën of elders, neemt contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen via de telefoon: 078 – 2000 340. Daarnaast kan het ook via mail: info@ilmercato.nl

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of telefonisch. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00. Op zaterdag zijn wij geopend tot 02:00. Neem ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

We zien u graag bij een van de lekkerste restaurants in de Drechtsteden, Il Mercato!

Restaurants Drechtsteden