Restaurants Papendrecht

Restaurants Papendrecht? U heeft genoeg keuze! Het Italiaanse restaurant Il Mercato is te vinden in hartje Papendrecht op De Meent. Geniet bij ons van een voortreffelijke Italiaanse keuken. Dit kunt u gezellig bij ons in het restaurant doen, maar ook buiten op ons sfeervolle terras. De Meent in Papendrecht is een gezellig winkelpark en makkelijk te bereiken. U kunt de eerste twee uur gratis parkeren.

Bent u benieuwd naar een sfeerimpressie van Il Mercato? Neem dan een kijkje op de website!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato | Ons menu

Pizza’s, pasta’s, antipasti. Wat gaat uw keuze worden? Start u misschien met een verse tomatensoep met mascarpone. En gaat u vervolgens genieten van een traditionele lasagne met een bijpassende rode wijn? Keuze genoeg uit ons menu. Ook is het goed om te weten dat wij een speciale wijnkaart beschikbaar hebben. Zo kunt u bij elk gerecht een bijpassende wijn krijgen. Wij van Il Mercato adviseren u daar graag over!

Grote groepen | Alblasserdam eten

Mocht u toevallig met grote groepen komen dineren? Dan adviseren wij te kiezen uit één van onze menu’s. Dit om de avond zowel voor u als voor de keuken soepel te laten verlopen. De Proeverij kost gemiddeld rond de €35,- p.p. en is de Italiaanse manier van Dineren. Iedereen krijg een leef bord en wij plaatsen alle gerechten in het midden van de tafel. Zo kan iedereen van alles wat eten.  De andere mogelijkheid is ons 4-gangen keuzemenu. Bij dit menu kunnen uw gasten kiezen uit de verschillende gerechten op dit menu. In overleg is uiteraard veel mogelijk. Mocht er iets niet tussen staan wat u graag had gewild geef dit dan aan ons door. Kleine aanpassingen zijn altijd mogelijk.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten