Thuisbezorgd Dordrecht

Bent u op zoek naar thuisbezorgd Dordrecht? Neem dan eens een kijkje op onze menu kaart! Wij hebben een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wil. Zo hebben wij heerlijke (vegetarische/vegan) pizza’s en pasta’s. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een lekkere antipasto plank of een salade. Ons restaurant is te vinden in Papendrecht. Vanaf Dordrecht is het ongeveer 10 minuten rijden. Komt het niet uit om zelf de gerechten op te halen? Onze bezorgers staan voor u klaar om de gerechten voor u af te leveren!

Bekijk ons aanbod van pizza’s en pasta’s op onze menukaart.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Thuisbezorgd Dordrecht | Heerlijk lunchen

Voor heerlijke lunches kunt u ook bij ons terecht. Zo kunt u kiezen voor een smaakvolle plank met antipasto of juist voor een malse carpaccio. Ook met grotere groepen kunt u bij ons terecht. We hebben verschillende arrangementen tot onze beschikking. Het is mogelijk om een proeverij bij ons te reserveren. Tijdens de proeverij maakt u kennis met verschillende heerlijke Italiaanse smaaksensaties. Leuk voor een verjaardag of voor een andere speciale gelegenheid. U kunt reserveren door ons te bellen of contact op te nemen via de website.

Kinderfeestjes bij Il Mercato

Naast thuisbezorgd Dordrecht organiseren wij ook kinderfeestjes. Tijdens het feestje gaan de kinderen zelf pizza’s maken en hier uiteraard van genieten! Met allergieën en wensen houden wij uiteraard rekening. Zo is het bij ons al mogelijk om je pasta of pizza geheel vegan te krijgen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Bestel nu!

Voor eten laten bezorgen van Il Mercato kunt u terecht bij thuisbezorgd Dordrecht. Bestel via de website of bel naar +31(0) 782 000340. U kunt dagelijks gerechten bij ons afhalen van 12:00 tot 20:30 uur. Wij hopen u snel blij te maken met onze gerechten en te laten genieten!

Alblasserdam eten