Uit eten in Alblasserdam

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant Il Mercato. Het is de perfecte locatie voor als u gezellig uit eten wilt in de buurt van Alblasserdam. Ons restaurant is gelegen in het centrum van Papendrecht op het Winkelpark De Meent. Zoals de naam al zegt is het een park van winkels. U kunt hier een fijne wandeling maken en verschillende winkels bezoeken. Il Mercato bereikt u vanuit Alblasserdam al binnen 10 minuten. Om het restaurant heen zijn er voldoende parkeergelegenheden. Op zondag parkeert u gratis. Op de overige dagen kunt u tijdens de eerste twee uren gratis parkeren.

Bent u benieuwd naar ons restaurant? U kunt alvast een kijkje nemen!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Heerlijk dineren in de buurt van Alblasserdam

Bij Il Mercato kunt u heerlijk dineren in de buurt van Alblasserdam: pizza’s, pasta’s en antipasti. In onze eigentijdse Italiaanse keuken bereiden de chefs de heerlijkste gerechten voor. Wat gaat uw keuze worden? Start u misschien met een verse tomatensoep met mascarpone? Of gaat u direct voor een traditionele lasagne met een bijpassende rode wijn? Er is keuze genoeg uit ons menu. Daarnaast beschikken wij over een speciale wijnkaart, zo kunt u bij elk gerecht een bijpassende wijn krijgen. Wij van Il Mercato adviseren u er graag over!

Grote groepen | Alblasserdam eten

Mocht u toevallig met grote groepen komen dineren, dan adviseren wij te kiezen uit één van onze menu’s. Dit om de avond voor zowel u als voor de keuken soepel te laten verlopen. De Proeverij kost gemiddeld rond de €35,- p.p. en is de Italiaanse manier van Dineren. Iedereen krijgt een leef bord en wij plaatsen alle gerechten in het midden van de tafel. Zo kan iedereen van alles wat eten.  De andere mogelijkheid is ons 4-gangen keuzemenu. Bij dit menu kunnen uw gasten kiezen uit verschillende gerechten. In overleg is uiteraard veel mogelijk. Mocht er iets niet tussen staan wat u graag had gewild, geef dit dan vooral aan ons door. Kleine aanpassingen zijn altijd mogelijk.

Reserveer uw plek in ons restaurant

Wilt u graag uiteten in de buurt van Alblasserdam? Neem dan contact met ons op en maak een reservering. Wij kijken uit naar uw komst!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten