Uit eten in Papendrecht

Wilt u vanavond uiteten in Papendrecht? U bent van harte welkom bij Il Mercato uit Papendrecht. Ontdek de authentieke Italiaanse keuken in onze pizzeria. Van pizza tot salade, van risotto tot antipasti. U heeft het voor het zeggen. Maak van uw avond een heerlijk feestje. Reserveer snel een tafel!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

De Italiaanse keuken | Uit eten in Papendrecht

Bij Il Mercato Papendrecht snappen wij dat u wilt genieten van uw avond; lekker uit eten. Dit is dan ook onze missie. Laat u verrassen door pizza’s uit een echte Napolitaanse steenoven. Wilt u alvast kijken tussen onze pizza’s? Bekijk de menukaart.

Onze pizzabakkers zijn ook gespecialiseerd in het maken van ander gerechten. Denk bijvoorbeeld aan risotto of een salade met zalm. De pure smaken versterken onze gerechten, net alsof u zich in Italië bevind.

Arrangementen

Naast dineren bieden wij ook andere arrangementen aan. Wist u bijvoorbeeld dat uw kind zijn of haar verjaardag bij ons kan vieren? Kom zelf je pizza bij ons maken. De kinderen krijgen een schort om en een eigen koksmuts, die ze zelf mogen versieren. Zij helpen bij het uitrollen van het deeg en kiezen eigen toppings. Na het bakken is het tijd om de pizza’s op te eten! Of om mee te nemen natuurlijk. Meer informatie over onze arrangementen.

Komt u Il Mercato bezoeken met een grote groep? Ook hier hebben wij arrangementen voor. Kies voor de echt Italiaanse proeverij. Deze typische manier van dineren is een echte aanrader. Ook kunt u kiezen voor een 3 of 4 gangen diner.

Contact

Heeft u interesse in een avond uit eten bij Il Mercato? Reserveer uw tafel hier. Heeft u andere vragen? Bel naar 078 – 2000 340 of mail naar info@ilmercato.nl
Tot snel!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten