Uit eten in Sliedrecht

Uit eten in Sliedrecht? Kom dan Italiaans genieten bij Il Mercato! Een unieke locatie in de buurt van Sliedrecht. Ons restaurant is gelegen in het nabije Papendrecht. U kunt in het hartje van Papendrecht genieten van de Italiaanse keuken. Ons restaurant is gelegen aan Winkelpark De Meent. Net zoals in een park, kunt u hier een fijne wandeling maken. Loop langs leuke winkels en horecagelegenheden. Aan het begin van de Meent bevindt zich een groot plein. Daar vindt u Il Mercato. Ons terras kijkt uit op de altijd gezellig bevolkte Meent. Vanuit Sliedrecht bent u binnen 15 minuten gearriveerd bij Il Mercato. Bij ons restaurant zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar. Op zondagen kunt u gratis parkeren. Op de overige dagen geldt de eerste twee uur gratis parkeren. Kom gezellig uiteten in de buurt van Sliedrecht! Wij vragen u van te voren een reservering te maken.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Il Mercato | Ons menu

Pizza’s, pasta’s, antipasti. Wat gaat uw keuze worden? Start u misschien met een verse tomatensoep met mascarpone. En gaat u vervolgens genieten van een traditionele lasagne met een bijpassende rode wijn? Keuze genoeg uit ons menu. Ook is het goed om te weten dat wij een speciale wijnkaart beschikbaar hebben. Zo kunt u bij elk gerecht een bijpassende wijn krijgen. Wij van Il Mercato adviseren u daar graag over!

Grote groepen | Alblasserdam eten

Uit eten met grote groepen? Dan adviseren wij te kiezen uit één van onze menu’s. Dit om de avond zowel voor u als voor de keuken soepel te laten verlopen. De Proeverij kost gemiddeld rond de €35,- p.p. en is de Italiaanse manier van Dineren. Iedereen krijg een leef bord en wij plaatsen alle gerechten in het midden van de tafel. Zo kan iedereen van alles wat eten.  De andere mogelijkheid is ons 4-gangen keuzemenu. Bij dit menu kunnen uw gasten kiezen uit de verschillende gerechten op dit menu. In overleg is uiteraard veel mogelijk. Mocht er iets niet tussen staan wat u graag had gewild geef dit dan aan ons door. Kleine aanpassingen zijn altijd mogelijk.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Enthousiast geworden en wilt u een tafel reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Uit eten in Sliedrecht