Uit eten Papendrecht

Lekker uit eten Papendrecht? Ga vanavond voor Italiaans! Pizza, pasta of risotto. Of natuurlijk een salade. Samen met uw vrienden genieten van de heerlijkste gerechten gemaakt door onze koks. Pizza’s uit een Napolitaanse oven met dagverse gerechten bereid. Reserveer direct een tafel in ons restaurant in Papendrecht.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Italiaans genieten

In de Italiaanse keuken is de kunst van het weglaten speciaal. Eenvoud, verrassende smaken en de puurheid van de producten proeven. Dit vindt u ook terug in onze gerechten. Vanuit het restaurant ziet u precies wat er gebeurt in de keuken. Heeft u vragen? Laat het ons weten! Wij nemen u graag mee in het proces en vertellen u meer over onze werkwijze. Ook leuk: kinderen mogen hun eigen pizza komen beleggen bij ons in de keuken!

Dierkaart

Er is veel keuze tijdens uw bezoek aan onze pizzeria. Vlees, vis maar ook veganistische gerechten. Informeer naar de mogelijkheden. Wist u dat we voor de grote eters zelf een 1 meter lange pizza kunnen bereiden? Leuk om te delen! Bereid met de door u gekozen producten. Goed om te weten is dat wij passende wijnen aanbieden bij ieder gerecht. Rode en witte wijnen, en tijdens het dessert een mousserende drank. Bent u benieuwd naar de keuzes? Bekijk de verschillende kaarten op onze website.

Direct reserveren | Uit eten Papendrecht

Wij zien u graag snel in ons restaurant! Reserveer in ons online reserveringssysteem. Voor meer informatie over allergieën en dieetwensen kunt u bellen naar 078 – 2000 340 of een mail sturen naar info@ilmercato.nl.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Al enthousiast geworden en wilt u een tafel willen reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt reserveren via onze website of ons telefonisch bereiken. Wij zijn gevestigd aan de markt in de binnenstad van Papendrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 00:00 en op zaterdag tot 02:00.

Neem anders ook eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina!

Alblasserdam eten