Vegetarisch restaurant Dordrecht

Bent u op zoek naar een vegetarisch restaurant Dordrecht & omgeving? Dan bent u bij Il Mercato op de juiste plek! Bij ons kunt u genieten van de heerlijkste pizza’s en pasta’s die met liefde worden gemaakt, uiteraard met vegetarische opties. Ons restaurant dat te vinden is aan in het centrum van Papendrecht bij De Meent biedt ruimte voor iedereen. Zo beschikken we ook over een gezellig terras waarbij u uitkijkt over het plein van De Meent. Binnen waant u zich in Italiaanse sferen, met een moderne touch! Benieuwd hoe ons restaurant eruitziet? Neem alvast een kijkje in ons restaurant!

Kom gezellig bij ons eten! Om verzekerd te zijn van een plekje vragen wij u van tevoren te reserveren.

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Il Mercato
Il Mercato

Vegetarisch restaurant Dordrecht | Overheerlijke pasta’s en Pizza’s

Komt u bij ons overheerlijke pasta’s en pizza’s eten? Wij ontvangen u graag in ons restaurant! Kom gezellig met vrienden en/of familie langs en ervaar de rijke smaken van Italië. Wij werken uiteraard met dagverse producten en traditionele Italiaanse recepten wanneer we uw gerechten klaarmaken. Onze menukaart is met veel zorg samengesteld. Er is rekening gehouden met de vegetarische onder ons. Zo kunt u kiezen voor een Pizza Funghi, Pizza Rucola, Caprina of heerlijke salade. Ook voor de kleintjes hebben we een kindermenu beschikbaar.

Bekijk de menukaart hier.

Arrangementen

Bij ons kunt u ook terecht voor verschillende arrangementen. Zo kunt u met grote groepen vanaf 10 personen één van onze speciale menu’s uitkiezen. Bijvoorbeeld onze proeverij of een 4-gangen menu, bekijk hier meer. Daarnaast hebben wij ook zelf pizza maken voor de kleintjes als een leuk kinderfeestje! Ga hierheen voor meer informatie.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Reserveren?

Heeft u nog vragen over ons vegetarisch restaurant Dordrecht? Of wilt u graag een reservering maken? Dan helpen wij u graag verder. Reserveren doet u online of bellen naar: +31782000340

Vegetarisch restaurant Dordrecht